Snídaně, která vám rozsvítí studené zimní ráno a dodává energii do celého dopoledne. Díky minutovým vločkám je připravená do chvilky a díky přidanému proteinu je zase o dost sytější. 


Doba přípravy | 10 minut

Počet porcí | 2

Recept je vegetariánský


Ingredience na 2 porce

K podávání


Recept jsem připravila v milé spolupráci s Mixit. Neváhejte využít slevový kód BUCHTAVTROUBE na celý sortiment, a to včetně již zlevněných produktů. Kód lze také kombinovat s množstevní slevou.

Dala jsem dohromady seznam svých největších oblíbenců. Najdete tam také přehled všech receptů, které jsem za poslední 2 roky pro Mixit vytvořila. Najdete tam i spousty vánoční inspirace, ať už na cukroví, tak na jedlé dárky.


Postup

  1. Rozehřeju si pánev, do které nasypu vločky a 1–2 minuty je opékám, aby se lehce rozvoněly. Pokud spěcháte, tak tento krok přeskočte. 
  2. Vločky zaliju mlékem nebo vodou. Lehce osolím. 
  3. Míchám a postupně přidávám protein a malin. 
  4. Za neustálého míchání společně prohřeju. 
  5. Pokud je ještě potřeba, přiliju mléko nebo vodu. 
  6. Osladím podle chuti (já nesladím vůbec).
  7. Podávám s tvarohem, čerstvým ovocem, oříšky, Mixitellou a vším, co mám ráda a máme doma. 

Tip | Pokud připravuju kaši jen pro děti, tak jim protein nedávám a vmíchám nadrcené lyofilizované maliny.