Až směšně snadný recept, který budete milovat nejen na Valentýna. U nás srdíčka mizí rychlostí vdechnutí. Doporučuju se do receptu pustit rovnou z dvojnásobné dávky. Jako malá svačina vám přijdou vhod. 


Ingredience

K podávání


Postup

  1. Máslo a tvaroh vyndám z lednice alespoň hodinu před začátkem přípravy srdíček.
  2. Máslo dám do misky a utřu s cukrem – stačí lžící nebo vidličkou. 
  3. Přidám tvaroh a znovu utřu, až se máslo s tvarohem spojí. 
  4. Přisypu lyofilizované maliny a znovu utřu dohromady. 
  5. Tvarohovou hmotu přendám do formiček na srdíčka. Skvěle fungují i silikonové formy na nanuky nebo led. Dám zamrazit alespoň na 4 hodiny.
  6. Opatrně rozpustím čokoládu a zmrzlá srdíčka do čokoládu namočím. Pokládám na potravinářskou folii. Srdíčka dám do lednice. 
  7. Na Valentýna je můžete podávat ve stylových sklenicích s dalšími dobrotami od Mixitu. 

Tipy na obměny

  • Tvarohový základ můžete ochutit i lyofilizovanými jahodami. 
  • Srdíčka můžete pak namáčet v bílé čokoládě. 
  • Místo silikonové formy na srdíčka se hodí jakékoliv silikonové formičky – na led nebo na nanuky. 

Doba přípravy
20 minut + doba mražení

Recept jsem připravila v milé spolupráci s Mixit. Od středy 7. do čtvrtka 15. 2. (23:59) můžete využít slevový kód BUCHTAVTROUBE na celý sortiment, a to včetně již zlevněných produktů. Kód lze také kombinovat s množstevní slevou.